Колко е важна работната среда? Отговорът може да бъде само един - Голяма. В днешно време все повече компании обръщат внимание на пространството, в което работят техните служители. Понякога този фактор играе не по-малка роля от заплащането.

Според последно проучване, времето което средно прекарваме в офиса е около 30 часа седмично (в някои случаи дори и повече), което предполага, че средата в която работим е от съществена важност за задоволеността и постигнатите резултати от екипа.

OMA.bg предлага услуга за изготвяне на интериорни проекти и изпълненито им като за целта работим с едни от най-успешните дизайнери на офис площи в България.

Искате бизнеса ви да се различава във всяко едно отношение от конкурентите, защото разбирате, че идентичността днес е от жизнено значение за вашия успех. Днес е време, в което успешния бизнес обръща сериозно внимание на функционалността на офиса, като работна среда, в която се развивате и реализирате идеите съвместно с екипа. Компанията ни работи заедно с водещи фирми, предлагащи стандартно или специално изработено по проект офис обзавеждане, което е предварително съобразено с желанията на клиента. Поддържаме комуникация с клиента през целия етап, от проектиране до изграждане, така че да постигнем високи резултати в дългосрочен план. Използваме цветове, материи и материали, за да превърнем офиса в среда, подчертаваща характера на компанията ви. 

Вашата кошница е празна!